torstai 7. huhtikuuta 2016

#38 Voitto kotiin19.3. käytiin koulukisoissa lähitallilla, ja mentiin luokka helppo C:1. Ami oli tosi jännittynyt kun verkkailin, mutta kuitenkin aika hyvin liikku itse ja oli taipuisa. Radalle mentäessä sitten onneks rentoutui, ja pystyin itse ratsastamaan sitä aikas hyvin! Rata meni kokonaisuudessaan lähes kokonaan ilman rikkoja, kerran A hypähti laukalle tuomarin kohdalla askeleen ajaksi, mutta muuten pysyttiin hyvin siinä askellajissa missä pitikin.

Ami ei kuitenkaan ollut niin hyvä kuin se olisi voinut olla, ja ajattelinkin että saisimme noin 60%, mutta yllätyksekseni saimmekin 64,50% ja näillä prosenteilla sijoituimme ensimmäisiksi, ja pidimme käskipaikkaa luokan loppuun asti! Huikeaa, ei olla ikinä ennen voitettu! Hymy korvissa käytiin hakemassa ruusuke ja onnittelut. Kyllä tuntu hyvältä!

Tänäviikonloppuna ollaan taas menossa kisailemaan, koulukisat siis kyseessä! Toivotaan että heppa pysyis kuulolla, vaikka ei olla kauheasti päästy kentällä meneäänkään lähiaikoina, vaan ollaan lähinnä humputeltu menemään metsissä. Saas nähdä miten sujuu!

Tiedostan itsekin Amin kuivakkuuden joka varmasti kuvistakin näkyy, mutta asia on hoidossa, sitä ei tarvitse murehtia :)
Muutamissa estevalmennuksissakin ollaan keretty käymään, pääsääntöisesti A on ollut aika innoissaan hyppäämässä ja kaikki on mennyt suht hyvin! Vielä kun saatais se mun oma pää kestämään niin saa nähdä missä meitä nähdään tänävuonna!

Tässä pikaiset päivitykset. Mitä teille kuuluu? Onko ollut/onko tulossa kilpailuja?

1 kommentti: