sunnuntai 14. helmikuuta 2016

#35 Alkaa tulla jo tavaksi..

Heippa! Oltiin eilen (13.2.) Amin kanssa läheisellä tallilla estekisoissa. Ajattelin mennä pienen 50cm luokan näin alkuun, kun on ollut pitkä tauko estekisoista, ja muutenkaan ei olla ihan superpaljon päästy hyppäämään ja liikutuskin on ollut hieman kevyempää. Matka kisapaikalle taittui oikein reippaissa tunnelmissa. Olin kerrankin paikalla hyvissä ajoin. En yhtään liian ajoissa tai myöhään.

Kävin ilmoittautumassa ja lähes samantien pääsinkin kävelemään rataa. Tämä oli muuten eka kerta kun hyppäämässäni luokassa oli myös uusinta, ja kyllä jännitti miten muistaisin koko radan.. Olin yhdeksäs lähtijä, joten aika nopeasti luokan alkamisen jälkeen pääsin verryttelemään. Verkka meni aluksi ihan hyvin, vaikka Ami olikin tosi innoissaan ja yritti kuskailla mua milloin minnekkin. Saatiin kuitenkin hyviä hyppyjä pystylle ja olin vielä siinä kohdassa luottavaisin fiiliksin! Suunnan vaihtuessa päätin hypätä pikkuisen okserin, ja samaan aikaan kun huusin "okseri" Ami alkoi hirnua ja sai jonkin ihme koikkaloikka kohtauksen. En ehtinyt ollenkaan varautua tähän, ja alashan mä sitten tulin... Tuntui vähän siltä ettei se ollut kenellekkään yllätys että mä siellä tipuin :D No, heppa sitten kiinni, ja heti uudestaan ja tälläkertaa päästiin jopa okserille asti ja sen ylikin hyvällä hypyllä. Siitä sitten meidät kuulutettiinkin radalle.

Itse rata sujui aika, noh, vauhdikkaissa tunnelmissa. Se meni lähinnä niin että yritin pysyä kyydissä ja ohjata.. No ei ihan ehkä mutta osaksi radasta oli kyllä ihan sellainen olo! Perusrata sujui hyvin ilman virheitä, mutta uusinnan toinen este tipahti alas. Tultiin niin huonoon paikkaan että oli Amilta ihan oikeutettu pudotus, mun moka meinaan! Kuitenkin olin tosi tyytyväinen meidän suoritukseen, sillä aikaisemmin on meillä ollut vähän sellaista "jäätymis" ongelmaa radalla, mutta nyt sain Amia ratsastettua tosi hyvin eteenpäin ja se itsekkin oli innoissaan menossa! Tästä on hyvä jatkaa innolla treenejä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti