maanantai 11. tammikuuta 2016

#30 Lähiaikoina kuvattua

Lomalla sain pitkästä aikaa kameran raahattua tallille asti niin että oli valoisaa, ja nyt vihdoin kerkesin hieman muokkailla niitä ja jakaa muutaman kuvan teillekkin! Kertokaa toki, löytyikö teiltä lempparia? 
innokas.. 
 
mallin mielipide koko touhusta :D
Ami oli kovien pakkasten takia kevyemmällä muutamanpäivän, vain tarhailua sekä kevyttä kävely ja hölkkä linjaa. Ihme kyllä, A on tyytynyt siihen hyvin ja ollut tosi rauhallinen ja mukava! Eilen ratsastelin rennosti kaikki askellajit läpi, ja pienestä kulmien kyttäilystä huolimatta sujui oikein kivasti.

Amista on lähiaikoina paljastunut hieman enemmänkin viluinen, jotein muutama yö on mennyt saatua loimea pienennellessä ja kaulakappaletta ommellessa.. No, nyt ei ainakaan neitiä palella kun on uudet vermeet valmiit! Juuri sopivasti kun pakkasetkin lauhtui.. Mitä sitä ei hevosensa eteen tekis..? :D Muistakaa muuten laitella vielä kysymyksiä kysymyspostaukseen!

Onko teillä jotain postaustoiveita?

2 kommenttia:

  1. Apua ompa sulonen heppa! <3 Tosi kivoja nää kuvat! Sun blogi vaikuttaa kans ihanalta ja ulkoasu on kivan nätti ja siisti, mutta ei kuitenkaa tylsä! Tykkään erityisesti tosta bannerista! <3


    kamillaino.blogspot.fi

    VastaaPoista