keskiviikko 13. toukokuuta 2015

#18 Aina ei voi onnistua


Vähän venähti taas postaus vaikka viikonlopuksi lupailin... pahoittelut!
Kuitenkin nyt asiaa, oltiin Amin kanssa siis lauantaina 9.5. meidän ensimmäisissä estekisoissa! Kisat olivat ratsastusmatkan päässä Zilpalla, ja menimme hyppäämään pienen ristikkoluokan. Olimme kuudensia lähtijöitä ja kerrankin olimme ajoissa paikalla ja ehdein hyvin verkkailla sileällä! Vuoroni kanssa meni hiean sähläykseksi ja jouduin aloittamaan ratani nopealla aikataululla. Onneksi muistin radan!


 Rata oli paikoittain hieman sähläystä ja yliratsastusta, mutta kuitenkin mielestäni siisti, ja siihen pyrittiinkin. Yksi este radalla putosi kun A juoksi pidätteitä päin, mutta muutamaa lähelle tullutta hyppyä lukuunottamatta rata meni oikein kivasti ja sain olla todella ylpeä Amin käytöksestä! Se ei kyttäillyt mitään, ja kuunteli suurimaksi osaksi todella hyvin!

Suurimman mokan tein minä itse, kun ratsastin vahingossa aalilinjan väärältä puolelta.. Enkä tajunnut sitä! Arvatkaapa hävettikö.. :D Tämän takia saatiin yliaikaa, mutta ei se enää kotona harmittanut, kokemuksen takiahan sinne mentiin! Yritetään mahdollisimman pian päästä uudelleen kisaamaan, sen verran hauskaa se oli!


Käykäähän vierailemassa:

sivulle pääset kuvaa klikkaamalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti