tiistai 21. huhtikuuta 2015

#16 Puomeilua


Pitkästä aikaa ollaan tässä parin kolmenviikon sisällä saatu taas puomit ja pikkuesteet mukaan meidän viikottaiseen ohjelmaan. Aikaisemmin kenttä on ollut jäätikkö tai mutalammikko johon puomi olisi uponnut näkymättömiin... Ami on ollut innoissaan puomeista ja ei varsinkaan ensimäisillä kerroilla malttanut keskittyä oikeastaan lainkaan. Kuitenkin nyt kun puomeihinkin on saanut tietynlaista rutiinia, ja vaikka ne ovat kiva juttu, pystyy hevonen silti keskittymään tehtävään.


Välillä A ei meinaa ottaa puomeja tosissaan vaan laahustaa niiden läpi lennättäen puomit jokaiseen eri ilmansuuntaan, kun taas joskus ne ovat liiankin kivoja ja niistä liidellään kauhealla ilmavaralla yli... Koitappa ottaa siitä hevosesta selvää! Muutamaan otteeseen olen pomppinut pikkuista ristikkoa sekä pystyä, ja esteet ovat pysyneet turvallisessa viidessäkymmenessäsentissä tai sen alapuolella. Lauantaina koitettiin in-and-out sarjaa ensimmäistä kertaa, ja ensimmäiset hypyt siihen olivat kyllä sellaisia että huhhuh.. :D Mietein silloin että ONNEKSI tajusin harjoitella edes vähän hyppäämistä ennen seuraavaa estevalkkua ja niinisalon kenttäleiriä... Meidät oltaisiin varmaan naurettu ulos sieltä, sen verran taidokkailta näytettiin!


Edellisenä viikonloppuna ja tämän viikon alussa olen suunnitellut Amille treeniohjelmaa, aina kahdeksi viikoksi kerrallaan. Halusin tehdä edes jonkinlaisen suunnitelman, jossa olisi tasaisesti koulua, maastoa sekä esteitä. Nyt tällä viikolla alkoikin sen noudattaminen, ja hyvin ainakin tähän asti on sujunut ;) Kertoilen suunnitelmasta lisää hieman myöhemmin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti