keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

#14 Kuulumisia pitkästä aikaa!


Moikka pitkästä aikaa!

Paljon on ehtinyt tapahtua sitten viimepostauksen ja koitan nyt hiukan päivitellä tapahtumia! Ystävänpäivänä oltiin siis Sallan valmennuksessa Zilpalla joka sujui todella hyvin muutamaa protestia lukuunottamatta. Sen jälkeen varsinaisia valmennuksia ei ole ollut kuin yksi, ja sekin puolitoistaviikkoa sitten. Eli tämä valmennusten välinen aika on mennyt lähinnä itsenäisesti treenaillen.


Amin kanssa ollaan otettu maastoilu aktiivisemmin mukaan kuvioihin. Nykyään käymme ainakin kerran, yleensä kaksi tai kolme, maastoilemassa, kun ennen taidettiin käydä parikolme kertaa kuukaudessa. Ami onkin nyt rauhoittunut aika paljon maastossa, eikä hötkyä ja säpsy joka asiasta! Eilenkin oltiin tunnin rennolla kävelylenkillä, joka sujui ihan superhyvin!


Kentällä menosta ei hirveästi ole kerrottavaa, ollaan lähinnä harjoiteltu oikeinratsastusta. Pikkuhiljaa olen alkanut hiean enemmän kokoilemaan hevosta ja se onkin onnistunut pätkissä hyvin! Meillä on tosi paljon hyviä pätkiä, voi kun ne saisi yhdistettyä kaikki samalle radalle! Hevosesta huomaa silti että oikeaan suuntaan ollaan menossa, sillä liikkeet ovat muuttuneet ilmavammiksi, ratsastettavuus on parantunut, A on saanut lisää lihasta oikeisiin paikkoihin ja varsinkin kaula on paksuuntunut kivasti!

21.3.
Kisakausi ei alkanutkaan meillä 7.3. kuten taisin puhua, vaan 21.3. Zilpalla PRRC:n kilpailuissa. Meidän kanssa samalta tallilta oli toinenkin ratsukko ja heppasemme huutelivat toisillensa lähes jatkuvasti.. Varsinkin A huuteli koko radan ajan.. Ei saatu silti kauheasti moitteita siitä, vaan saatiin aika positiivista kommenttia koko radasta, ja loppukommentiksi että kapasiteetikas ratsukko! Oltiin ensimmäisiä ei sijoittuneita ja ei voinut muuta kuin olla todella tyytyväinen!


21.3.

6.4.

Tämän kauden toiset kisat olivat 6.4. ratsastuskoulu Kyläkorvessa. Menin tutustumisluokan kouluohjelman. Ami oli jo veryttelyssä aika hyvä yhtä paniikkikohtausta lukuunottamatta. Varsinkin ravilisäykset olivat ihan superhyvät ja hevonen oli hyvän tuntuinen kokoajan. Odotellessamme vuoroamme maneesissa A pääsi hieman löystymään kun odotusalueella pystyi vain kävelemään. Onneksi ehdein hyvin ottaa hieman ravia ja laukkaa ennen kuin rata piti aloittaa kun tuomari kirjoitti edellisen ratsukon ratapaperiin kommentteja. Radalla Ami ei ollut niin ryhdikäs kuin veryttelyssä, mutta rata oli ehdottomasti paras menemämme rata tähän mennessä! A oli rento, rauhallinen ja ennenkaikkea tasainen! Kaikki tehtävät onnistuivat ilman rikkoja ja sain todellakin olla ylpeä hevosesta! Saatiin 66,111% joka oikeutti kolmanteen sijaan! Ensimmäinen sijoitus, sitä on odotettukkin! Tuomari piti kovasti Amin liikkeistä ja kehui sitä kivannäköiseksi hevoseksi ja sanoi minun tehneen hyvän valinnan kun sen olen valinnut hevosekseni. Ja olen itse aivan samaa mieltä!

6.4.

6.4.

Seuraava valmennus on tiedossa jo tälleviikolle ja muutenkin kisakalenterin suunnittelu on jo täydessä vauhdissa! Mulla on tosi paljon julkaisemattomia kuvia, kiinnostaisiko teitä nähdä niitä silti? Nyt kun olen taas palaillut uuden innon kera blogin pariin, postausehdotuksia saa heitellä, etteivät ideat lopu kesken! ;)

Osasta tämän postauksen kuvista kiitokset Siiri Sulkavalle ja Valtterille!

2 kommenttia: