perjantai 9. tammikuuta 2015

#9 Tavoitteita vuodelle 2015

Nyt kun vuosi 2014 on ollut ja mennyt, ajattelin yhden postauksen ajan keskittyä meidän tämän vuoden tavoitteisiin Amin kanssa. Loppuvuodesta voikin katsoa, mitä on toteutunut ja mitä ei!

Lähdetään liikkeelle vaikka siitä, että yksi tavoite on ehdottomasti parantaa ratsastettavuutta. Ami on satunnaisesti epätasainen edestä ja raskas ratsastaa, vaikka olenkin saanut sitä jo reippaammaksi. Vielä on kuitenkin paljon työtä edessä! Tasaisuuttakin ollaan saatu viime vuoden aikana paljon paremmaksi ja se tulee loppuun ajan kanssa. Siirtymisten kautta toivon että saan Amin nopeammin reagoimaan pohkeeseen ja liikkumaan itse eteenpäin joka tilanteessa.


Toinen tavoite on useammin hyppääminen. Olen vähän hyppykammoinen, mutta nyt kun se pelko on jo lähes siedätetty, pitäisi taitoa vain pitää yllä! Ami tykkää hyppäämisestä ja se on meille kivaa virkistystä koulutreenin keskelle. Pitäisi vain useammin muistaa ottaa edes niitä puomeja kentälle mukaan... Olen asettanut myös tavoitteekseni startata Amin kanssa tällä kaudella muutamat estekisat!


Kolmas tavoite on korottaa K.N. Specialin prosentteja ja saada tasaisia tuloksia kisoista. Viime vuonna meidän kaikki radat oli vähän vielä hakemista ja tulokset heittelivät paljonkin. Tällä kaudella olisi tavoitteena siis nostaa pisteitä ainakin tästä ohjelmasta, ja pitää pisteet suht tasaisina. Toivottavasti päästään myös starttaamaan jossain muussakin meille sopivassa luokassa!

Neljästavoite on saada luottamus kuntoon, siis niin, että se pelittäisi joka tilanteessa ja joka paikassa.  Aika hyvällä mallilla ollaan jo, mutta vielä on tässäkin hommia!

Muut tavoitteet onkin sitten vähän pienempiä, kuten kohottaa molempien kuntoa, käydä kesällä laukkailemassa yyterissä, järjestää jotkut kivat heppakuvaukset ja ottaa hienoja kuvia, treenata ahkerasti ja pitää hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti