lauantai 17. tammikuuta 2015

#11 Tammikuun shoppailutEilen saapui mun ostokset Hööksiltä, jotka oli melkein kaikki alesta hankittua! Tilasin nämä viime viikon torstaina, eli tuleminen kesti reilun viikon. Ainoa ongelma tilauksen kanssa oli se, että sivut kaatuivat jatkuvasti tilausta tehdessä ja maksaessa... Oli vissiin muutama muukin tilailemassa samaan aikaan!

Ekana esittelyyn pääsee meidän uusi huopa ja siihen sopivat pintelit! Huopa oli Gold Medalin yleishuopa (tässä linkki koulumalliin), joka tuntui ainakin käteen kivan jämäkältä ja hyvän laatuiseltakin. Valitsin väriksi tummanharmaan turkooseilla kanttauksilla ja livenäkin värit näyttivät tosi kivoilta! Alempana muutama kuva huovan yksityiskohdista.Huovalle kaveriksi tilasin samaan turkoosin sävyyn ihanat Showmasterin joustopintelit. Nämä olivat tosi ihanan väriset ja sopivat täydellisesti tuohon huopaan!


Kolmantena esittelen Showmasterin Lennox kombiloimen. Tätä testasinkin jo tänään Amille päälle ja se istui erittäin hyvin! Etuosassa olevasta liukkaasta pinnasta plussaa! Pitää hieman säästellä loimea vielä kun tarkoitus olisi ottaa näistä tuotteista kuvia vielä Amin päällä niin olisi kauhean kiva jos tavarat olisivat edes jotenkin puhtaita...
Normaalihintaisia tuotteita oli riimu ja kaksi narua. Tilasin samanlaisen riimun kuin meillä on nyt, mutta sinisessä värissä, kun vaaleanpunainen alkaa olla pian elämänsä päässä... Niin ahkerasti sitä on käytetty, ja hyvin on kestänyt! Riimulle kaveriksi saman kuosinen naru, sekä musta pidempi naru.


Aikaisemmin viikolla saapui myös Reunokselta tilaamani koulusatulavyö. Meidän nykyinen oli liian pitkä, nyt sitten vähän lyhyempi! Huomenna sitä todennäköisesti testailen! Reunokselle iso plussa erittäin nopeasta toimituksesta!

Amilla on ollut nyt todella kevyttä keskiviikosta lähtien, koska se sai silloin rokotuksen. Nyt voi pikkuhiljaa liikuttaa vähän enemmän, mutta rauhassa mennään vielä ainakin parikolme päivää!
 Mitä tykkäsitte postauksesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti