sunnuntai 14. joulukuuta 2014

#4 Sunnuntain höntsäilyä


Noniin, moikka taas! Eilen oltiin Amin kanssa koulukisoissa, niistä tarkempaa postausta hieman myöhemmin. Tänään mentiin tallille jo aamulla auringon paisteessa ja otettiin iskän kanssa amista muutaat kuvat pitkästä aikaa. Iskä piti Amia ja minä otin kuvia.

Olin ihan tyytyväinen osaan kuvista, ainakin ilma oli hyvä jossei muuta! Kuvailun jälken lähdin maalstoon. Ami oli reippaalla tuulella ja ravailtiin ja laukkailtiin teillä aina pehmeemmillä kohdilla edestakaisin. Reissussa meni aikaa noin tunti ja oli kyllä kiva päästä maastoon taas! Viime kerrasta onkin jo hetki aikaa...


Lenkin jälkeen otin Amilta varusteet pois ja menin vielä kuvailemaan sitä yhteen tarhoista! Neiti innostui juoksemaankin, harmi ettei kameran asetukset ollut ihan ajantasalla..


Sen jälkeen menin loimittamaan Amin ja pistin lämppärit jalkoihin ja heitin heppasen ulos! Otin vielä muutamia kuvia odotellessani hakiaa, mutta tykkään itse kyllä enemmän semmoisista kuvista missä hevosella ei ole loimea!Mun ihan lempparikuva!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti